کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

مورفی: سیاست ترامپ در قبال ایران کاملا فاجعه‌بار بوده است

سناتور مورفی با دفاع از دیدار خود با وزیر امور خارجه ایران، گفت که مذاکره نکردن دولت ترامپ با ایرانی‌ها خطرناک است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 23
کد خبر: ۳۶۷۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سناتور کریس مورفی که در روزهای گذشته به‌دلیل دیدارش با وزیر امور خارجه ایران در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ، به شدت از سوی مقامات آمریکایی مورد انتقاد قرار گرفت، بار دیگر از این اقدام خود دفاع کرد و گفت که این وظیفه اوست با مقامات سایر کشورها گفت‌وگو کند.

 

وی در گفت‌وگو با شبکه سی‌ان‌ان، اظهارات دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را که گفته بود "به نظر من سناتور مورفی قانون لوگان را نقض کرده است"، رد کرد و اظهار داشت: من به عنوان یک عضو کمیته روابط خارجی و عضو کمیته فرعی سنا در امور خاورمیانه و مبارزه با تروریسم، وظیفه دارم با سران دیگر کشورها گفت‌وگو کنم، حتی اگر دشمن باشند.

 

مورفی در ادامه اظهار داشت: واقعیت این است که صحبت نکردن دولت ترامپ با ایرانی‌ها حتی خطرناک است. سیاست او درقبال ایران کاملا فاجعه‌بار بوده، چراکه اکنون ایران قدرتمندتر از زمان پیش‌از ریاست جمهوری ترامپ است.
این سناتور دموکرات افزود: من در حال مذاکره با ایرانی‌ها نیستم اما عاقلانه و منطقی است که یک نفر به حرف آن‌ها گوش کند تا شاید ابزاری برای رفع یک بحران باشد.

 

کریس مورفی همچنین تاکید کرد که وزیر امور خارجه کشورش را از قبل در جریان اقداماتش قرار می‌دهد.

 

 دونالد ترامپ هفته گذشته در پیامی توییتری نوشت که، جان کری وزیر اسبق امور خارجه آمریکا و مورفی، قانون لوگان را نقض کرده‌اند و اگر یک جمهوری‌خواه این کار را انجام داده بود با نتایج بسیار جدی مواجه می‌شد.

 

قانون لوگان تمام شهروندان آمریکایی را از مذاکره بدون مجوز و به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم با دولت‌های خارجی که با واشنگتن در تنش هستند، منع می‌کند.

ارسال نظر